- Bewaar

- Bewaar
Tomatensalsa met munt en granaatappel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de tapastomaten in de lengte in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en het pepertje. Snij de paprika in kleine blokjes en snipper het pepertje fijn.
-
Snipper de rode ui en de muntblaadjes fijn.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal er de pitjes uit. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes tomaat met de paprikablokjes, de rode ui, het pepertje, het granaatappelsap en de pitjes.
-
Meng het limoensap met de honing en de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de limoenvinaigrette en de fijngesnipperde munt onder de tomaten salsa. Kruid eventueel nog met zwarte peper en zout.
Lekker met tortillachips of geroosterde broodjes (wrijf ze voor het roosteren in met olijfolie en knoflook).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de tapastomaten in de lengte in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en het pepertje. Snij de paprika in kleine blokjes en snipper het pepertje fijn.
-
Snipper de rode ui en de muntblaadjes fijn.
-
Halveer de granaatappel en breek de helften open. Haal er de pitjes uit. Doe dat boven een kommetje en vang het sap op.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes tomaat met de paprikablokjes, de rode ui, het pepertje, het granaatappelsap en de pitjes.
-
Meng het limoensap met de honing en de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de limoenvinaigrette en de fijngesnipperde munt onder de tomaten salsa. Kruid eventueel nog met zwarte peper en zout.
Lekker met tortillachips of geroosterde broodjes (wrijf ze voor het roosteren in met olijfolie en knoflook).