- Bewaar

- Bewaar
Tortilla rustica
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Wijn El Coto Rosado - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in fijne schijfjes.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn en meng onder de roomkaas.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los samen met de melk, de kruidenkaas en de emmentaler.
-
Verhit de olijfolie in een grote ovenbestendige pan en stoof de ui, de groenten en de aardappelschijfjes 8 à 10 min. Kruid met peper en zout en giet er het eiermengsel in.
-
Zet de pan ± 25 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn.
Vervang de aardappelen door 100 g gekookte korte pasta. Zo wordt deze Spaanse tortilla een Italiaanse frittata!
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Wijn El Coto Rosado - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fijne reepjes.
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in fijne schijfjes.
-
Snipper het bieslook en de peterselie fijn en meng onder de roomkaas.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Klop de eieren los samen met de melk, de kruidenkaas en de emmentaler.
-
Verhit de olijfolie in een grote ovenbestendige pan en stoof de ui, de groenten en de aardappelschijfjes 8 à 10 min. Kruid met peper en zout en giet er het eiermengsel in.
-
Zet de pan ± 25 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn.
Vervang de aardappelen door 100 g gekookte korte pasta. Zo wordt deze Spaanse tortilla een Italiaanse frittata!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Tripel Wijn El Coto Rosado - D.O.C. Rioja - Spanje