- Bewaar

- Bewaar
Trifle met speculaas en rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Verkruimel de speculaas.
-
Bereiding:
-
Klop het plantaardig alternatief voor opklopbare room stevig op. Meng er voorzichtig het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt onder.
-
Verdeel het mengsel in 2 kommen en voeg de frambozencoulis toe aan 1 van de kommen.
-
Verdeel de frambozenroom in 4 glaasjes. Bestrooi met de helft van de verkruimelde speculaas en de helft van het fruit.
-
Verdeel er de andere room over, gevolgd door de rest van het fruit en de speculaas. Werk af met de pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Verkruimel de speculaas.
-
Bereiding:
-
Klop het plantaardig alternatief voor opklopbare room stevig op. Meng er voorzichtig het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt onder.
-
Verdeel het mengsel in 2 kommen en voeg de frambozencoulis toe aan 1 van de kommen.
-
Verdeel de frambozenroom in 4 glaasjes. Bestrooi met de helft van de verkruimelde speculaas en de helft van het fruit.
-
Verdeel er de andere room over, gevolgd door de rest van het fruit en de speculaas. Werk af met de pistachenoten.