Trifle met speculaas en rood fruit
Trifle met speculaas en rood fruit

Trifle met speculaas en rood fruit

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 330 kcal
Vet 23 g
Verzadigd vet 13.7 g
Koolhydraat 21.5 g
Suiker 12.8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 6.6 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  3. Hak de pistachenoten fijn.

  4. Verkruimel de speculaas.

  5. Bereiding:
  6. Klop het plantaardig alternatief voor opklopbare room stevig op. Meng er voorzichtig het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt onder.

  7. Verdeel het mengsel in 2 kommen en voeg de frambozencoulis toe aan 1 van de kommen.

  8. Verdeel de frambozenroom in 4 glaasjes. Bestrooi met de helft van de verkruimelde speculaas en de helft van het fruit.

  9. Verdeel er de andere room over, gevolgd door de rest van het fruit en de speculaas. Werk af met de pistachenoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de frambozencoulis ontdooien.

  3. Hak de pistachenoten fijn.

  4. Verkruimel de speculaas.

  5. Bereiding:
  6. Klop het plantaardig alternatief voor opklopbare room stevig op. Meng er voorzichtig het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt onder.

  7. Verdeel het mengsel in 2 kommen en voeg de frambozencoulis toe aan 1 van de kommen.

  8. Verdeel de frambozenroom in 4 glaasjes. Bestrooi met de helft van de verkruimelde speculaas en de helft van het fruit.

  9. Verdeel er de andere room over, gevolgd door de rest van het fruit en de speculaas. Werk af met de pistachenoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 330 kcal
Vet 23 g
Verzadigd vet 13.7 g
Koolhydraat 21.5 g
Suiker 12.8 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 6.6 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal