- Bewaar

- Bewaar
Trifle van chocolade en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade met 0,5 dl room au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat afkoelen.
-
Klop intussen de rest van de room stijf. Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Meng met een houten lepel de helft van de opgeklopte room onder de gesmolten chocolade.
-
Verkruimel de brownies en verdeel over dessertglaasjes. Schep er een laagje chocoladeroom en een laagje opgeklopte room op. Herhaal dezelfde laagjes nog eens.
-
Verdeel de mango over de glaasjes en werk af met de bolletjes roomijs (schep ze met een meloenlepel).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade met 0,5 dl room au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat afkoelen.
-
Klop intussen de rest van de room stijf. Schil de mango en snij in fijne blokjes.
-
Meng met een houten lepel de helft van de opgeklopte room onder de gesmolten chocolade.
-
Verkruimel de brownies en verdeel over dessertglaasjes. Schep er een laagje chocoladeroom en een laagje opgeklopte room op. Herhaal dezelfde laagjes nog eens.
-
Verdeel de mango over de glaasjes en werk af met de bolletjes roomijs (schep ze met een meloenlepel).