- Bewaar

- Bewaar
Varkensgebraad met butternut, grotchampignons en verse frietjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Hak de cashewnoten fijn en meng onder de mosterd.
-
Schil de butternut en snij in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder eventueel het voetje van de champignons en snij ze in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in frietjes van 1 cm dik. Spoel ze onder koud water en dep goed droog.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg het gebraad op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en bestrijk de bovenkant met het monsterdmengsel.
-
Verdeel de butternut rond het gebraad en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng er 15 min. voor het einde van de baktijd de champignons onder en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Verwarm de friteuse op 140-150 °C. Bak de frietjes 3 à 4 min. Laat uitlekken. Verhoog de temperatuur naar 175 °C en bak de frietjes tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met wat zout en schud goed.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Hak de cashewnoten fijn en meng onder de mosterd.
-
Schil de butternut en snij in blokjes van 2 cm.
-
Verwijder eventueel het voetje van de champignons en snij ze in 2.
-
Schil de aardappelen en snij in frietjes van 1 cm dik. Spoel ze onder koud water en dep goed droog.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg het gebraad op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout en bestrijk de bovenkant met het monsterdmengsel.
-
Verdeel de butternut rond het gebraad en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng er 15 min. voor het einde van de baktijd de champignons onder en besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Verwarm de friteuse op 140-150 °C. Bak de frietjes 3 à 4 min. Laat uitlekken. Verhoog de temperatuur naar 175 °C en bak de frietjes tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met wat zout en schud goed.