- Bewaar

- Bewaar
Varkenskotelet met lentegroenten in mosterdroomsaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 4 en dan in stukjes van 2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de snijbonen toe en overgiet met de room. Roer er de mosterd onder en laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laatste min. de diepgevroren erwten toe en roer goed.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de koteletten ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de snijbonen in schuine stukken van 2 cm.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 4 en dan in stukjes van 2 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de lente-uitjes 1 min.
-
Voeg de snijbonen toe en overgiet met de room. Roer er de mosterd onder en laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de laatste min. de diepgevroren erwten toe en roer goed.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de koteletten ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië