- Bewaar

- Bewaar
Varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de aardappel 5 min.
-
Voeg de varkensreepjes toe aan de aardappel en laat 10 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 6 min.
-
Roer er de pickles en de room onder en laat even inkoken. Kruid bij met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 2 cm.
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de aardappel 5 min.
-
Voeg de varkensreepjes toe aan de aardappel en laat 10 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 6 min.
-
Roer er de pickles en de room onder en laat even inkoken. Kruid bij met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc