Varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus
Varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus

Varkensreepjes en peultjes in piccalillysaus

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 605 kcal
Vet 37.9 g
Verzadigd vet 24.6 g
Koolhydraat 43.1 g
Suiker 13.1 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 21.7 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 2 cm.

  4. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  5. Snij de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de aardappel 5 min.

  8. Voeg de varkensreepjes toe aan de aardappel en laat 10 min. garen. Kruid met peper en zout.

  9. Voeg de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 6 min.

  10. Roer er de pickles en de room onder en laat even inkoken. Kruid bij met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 2 cm.

  4. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.

  5. Snij de varkenssneden in reepjes van 1 cm breed.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de aardappel 5 min.

  8. Voeg de varkensreepjes toe aan de aardappel en laat 10 min. garen. Kruid met peper en zout.

  9. Voeg de peultjes en de broccoli toe en roerbak nog 5 à 6 min.

  10. Roer er de pickles en de room onder en laat even inkoken. Kruid bij met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 605 kcal
Vet 37.9 g
Verzadigd vet 24.6 g
Koolhydraat 43.1 g
Suiker 13.1 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 21.7 g
Zout 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn La Rosaline Grenache-Syrah I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal