- Bewaar

- Bewaar
Viswok met bloemkool en broccoli in kerrie
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château les Pourraques A.C. Coteaux Varois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de broccolimix vooraf uit de diepvries en snij de wortelschijfjes en de broccoli- en bloemkoolroosjes wat kleiner.
-
Laat de vis grotendeels ontdooien. Dep goed droog.
-
Meng de kokosmelk met de sojasaus, de mierikswortel, kerrie, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. zonnebloemolie toe. Bak de stukjes vis gedurende 2 min. in de hete olie, beetje bij beetje, zodat de wok op temperatuur blijft.
-
Voeg de groentjes toe en schep voortdurend om. Laat 2 à 3 min. bakken.
-
Voeg het mengsel met de kokosmelk toe en laat nog eens 2 min. goed koken.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of mihoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château les Pourraques A.C. Coteaux Varois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Haal de broccolimix vooraf uit de diepvries en snij de wortelschijfjes en de broccoli- en bloemkoolroosjes wat kleiner.
-
Laat de vis grotendeels ontdooien. Dep goed droog.
-
Meng de kokosmelk met de sojasaus, de mierikswortel, kerrie, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 1 eetl. zonnebloemolie toe. Bak de stukjes vis gedurende 2 min. in de hete olie, beetje bij beetje, zodat de wok op temperatuur blijft.
-
Voeg de groentjes toe en schep voortdurend om. Laat 2 à 3 min. bakken.
-
Voeg het mengsel met de kokosmelk toe en laat nog eens 2 min. goed koken.
-
Afwerking:
-
Dien op met rijst of mihoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château les Pourraques A.C. Coteaux Varois