Viswok met bloemkool en broccoli in kerrie
Viswok met bloemkool en broccoli in kerrie

Viswok met bloemkool en broccoli in kerrie

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 13 g
Koolhydraat 4.2 g
Eiwit 29 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Haal de broccolimix vooraf uit de diepvries en snij de wortelschijfjes en de broccoli- en bloemkoolroosjes wat kleiner.

  3. Laat de vis grotendeels ontdooien. Dep goed droog.

  4. Meng de kokosmelk met de sojasaus, de mierikswortel, kerrie, peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de wok en voeg 1 eetl. zonnebloemolie toe. Bak de stukjes vis gedurende 2 min. in de hete olie, beetje bij beetje, zodat de wok op temperatuur blijft.

  7. Voeg de groentjes toe en schep voortdurend om. Laat 2 à 3 min. bakken.

  8. Voeg het mengsel met de kokosmelk toe en laat nog eens 2 min. goed koken.

  9. Afwerking:
  10. Dien op met rijst of mihoen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Haal de broccolimix vooraf uit de diepvries en snij de wortelschijfjes en de broccoli- en bloemkoolroosjes wat kleiner.

  3. Laat de vis grotendeels ontdooien. Dep goed droog.

  4. Meng de kokosmelk met de sojasaus, de mierikswortel, kerrie, peper en zout.

  5. Bereiding:
  6. Verhit de wok en voeg 1 eetl. zonnebloemolie toe. Bak de stukjes vis gedurende 2 min. in de hete olie, beetje bij beetje, zodat de wok op temperatuur blijft.

  7. Voeg de groentjes toe en schep voortdurend om. Laat 2 à 3 min. bakken.

  8. Voeg het mengsel met de kokosmelk toe en laat nog eens 2 min. goed koken.

  9. Afwerking:
  10. Dien op met rijst of mihoen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 13 g
Koolhydraat 4.2 g
Eiwit 29 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Gewurztraminer Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Château les Pourraques A.C. Coteaux Varois

Bekijk het recept digitaal