Vleesbroodhapje met venkel en framboos
Vleesbroodhapje met venkel en framboos

Vleesbroodhapje met venkel en framboos

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 172 kcal
Vet 12.5 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 7.9 g
Suiker 6 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 6 g
Zout 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen apart voor de afwerking.

  3. Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout en besprenkel met de olijfolie en de frambozenazijn.

  4. Snij het vleesbrood in kleine blokjes en verdeel over 4 glaasjes.

  5. Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen en de frambozen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen apart voor de afwerking.

  3. Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout en besprenkel met de olijfolie en de frambozenazijn.

  4. Snij het vleesbrood in kleine blokjes en verdeel over 4 glaasjes.

  5. Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen en de frambozen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 172 kcal
Vet 12.5 g
Verzadigd vet 3.4 g
Koolhydraat 7.9 g
Suiker 6 g
Vezel 1.9 g
Eiwit 6 g
Zout 0.7 g

Bekijk het recept digitaal