Vleesbroodhapje met venkel en framboos
- Bewaar

- Bewaar
Vleesbroodhapje met venkel en framboos
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
172 kcal
Vet
12.5 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraat
7.9 g
Suiker
6 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
6 g
Zout
0.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout en besprenkel met de olijfolie en de frambozenazijn.
-
Snij het vleesbrood in kleine blokjes en verdeel over 4 glaasjes.
-
Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen en de frambozen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de venkel in 4, verwijder de harde kern en snij in heel fijne reepjes. Hou wat venkelgroen apart voor de afwerking.
-
Meng de venkel met de rozijnen. Kruid met zwarte peper en grof zeezout en besprenkel met de olijfolie en de frambozenazijn.
-
Snij het vleesbrood in kleine blokjes en verdeel over 4 glaasjes.
-
Werk af met de venkelsalade, het venkelgroen en de frambozen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
172 kcal
Vet
12.5 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraat
7.9 g
Suiker
6 g
Vezel
1.9 g
Eiwit
6 g
Zout
0.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?