Vogelnestje met dobbelsteentjes van aardappel en pompoen
Vogelnestje met dobbelsteentjes van aardappel en pompoen

Vogelnestje met dobbelsteentjes van aardappel en pompoen

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 732 kcal
Vet 36.9 g
Koolhydraat 71.8 g
Eiwit 26.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de vogelnestjes in 2.

  3. Snij 500 g vruchtvlees van de pompoen in dobbelsteentjes van 0,5 cm.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de vogelnestjes in de microgolfoven gedurende ± 10 min.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes samen met de pompoenblokjes gedurende 12 min.

  8. Kruid met peper en zout, rozemarijn en de Provençaalse kruidenmix.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de vogelnestjes in 2.

  3. Snij 500 g vruchtvlees van de pompoen in dobbelsteentjes van 0,5 cm.

  4. Snipper het basilicum fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de vogelnestjes in de microgolfoven gedurende ± 10 min.

  7. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes samen met de pompoenblokjes gedurende 12 min.

  8. Kruid met peper en zout, rozemarijn en de Provençaalse kruidenmix.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 732 kcal
Vet 36.9 g
Koolhydraat 71.8 g
Eiwit 26.3 g

Bekijk het recept digitaal