- Bewaar

- Bewaar
Vogelnestje met dobbelsteentjes van aardappel en pompoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de vogelnestjes in 2.
-
Snij 500 g vruchtvlees van de pompoen in dobbelsteentjes van 0,5 cm.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de vogelnestjes in de microgolfoven gedurende ± 10 min.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes samen met de pompoenblokjes gedurende 12 min.
-
Kruid met peper en zout, rozemarijn en de Provençaalse kruidenmix.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de vogelnestjes in 2.
-
Snij 500 g vruchtvlees van de pompoen in dobbelsteentjes van 0,5 cm.
-
Snipper het basilicum fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de vogelnestjes in de microgolfoven gedurende ± 10 min.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de diepgevroren aardappelblokjes samen met de pompoenblokjes gedurende 12 min.
-
Kruid met peper en zout, rozemarijn en de Provençaalse kruidenmix.