- Bewaar

- Bewaar
Volkorennoedels met gemarineerde varkensreepjes en wokgroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Barramundi Shiraz-Viognier Australië Bier Delta IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij het vlees eerst in heel fijne repen en dan in kleinere stukjes van ± 1 cm. Meng het vlees met de sojasaus, de sesamzaadjes en de suiker.
-
Verhit de helft van de olie in een (wok)pan en stoof de groenten ± 10 min. Kruid met peper en zout. Haal de groenten uit de pan.
-
Verhit de rest van de olie in dezelfde (wok)pan en voeg het vlees toe met de marinade. Laat 4 à 5 min. bakken.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de groenten onder de noedels en verdeel over kommetjes. Bedek met het vlees en werk eventueel af met extra sesamzaadjes.
Sojasaus bewaren
Bewaar je sojasaus na opening in de koelkast, dan blijft ze langer goed.
Onze drankensuggesties
Wijn Barramundi Shiraz-Viognier Australië Bier Delta IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij het vlees eerst in heel fijne repen en dan in kleinere stukjes van ± 1 cm. Meng het vlees met de sojasaus, de sesamzaadjes en de suiker.
-
Verhit de helft van de olie in een (wok)pan en stoof de groenten ± 10 min. Kruid met peper en zout. Haal de groenten uit de pan.
-
Verhit de rest van de olie in dezelfde (wok)pan en voeg het vlees toe met de marinade. Laat 4 à 5 min. bakken.
-
Kook ondertussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng de groenten onder de noedels en verdeel over kommetjes. Bedek met het vlees en werk eventueel af met extra sesamzaadjes.
Sojasaus bewaren
Bewaar je sojasaus na opening in de koelkast, dan blijft ze langer goed.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Barramundi Shiraz-Viognier Australië Bier Delta IPA Blond bier