Wortelpesto
Wortelpesto

Wortelpesto

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1070 kcal
Vet 98.8 g
Koolhydraat 17.4 g
Eiwit 27.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de wortelen in kleine stukjes.

  3. Rasp de gember fijn.

  4. Bereiding:
  5. Laat de wortelen, samen met de geraspte gember, 15 min. koken in 1,5 dl water. Giet af.

  6. Voeg de geraspte parmezaan, de pijnboompitten en de olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met cayennepeper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de wortelen in kleine stukjes.

  3. Rasp de gember fijn.

  4. Bereiding:
  5. Laat de wortelen, samen met de geraspte gember, 15 min. koken in 1,5 dl water. Giet af.

  6. Voeg de geraspte parmezaan, de pijnboompitten en de olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met cayennepeper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1070 kcal
Vet 98.8 g
Koolhydraat 17.4 g
Eiwit 27.8 g

Bekijk het recept digitaal