- Bewaar

- Bewaar
Worteltaart met nootjes en witte topping
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Rasp de wortelen.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 1 u. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Klop de eieren los met de suiker tot u een luchtig deeg hebt. Voeg de olie toe.
-
Meng de bloem met het bakpoeder, de kaneel, de gember, het zout en de grofgehakte walnoten.
-
Doe deze mengeling bij het deeg en voeg de geraspte wortelen toe.
-
Giet het deeg in een springvorm bedekt met bakpapier en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de topping.
-
Laat de taart afkoelen en bestrijk met de topping.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Rasp de wortelen.
-
Bereiding:
-
(15 min. + 1 u. in de oven + afkoelen)
-
Verwarm de oven voor op 150 °C.
-
Klop de eieren los met de suiker tot u een luchtig deeg hebt. Voeg de olie toe.
-
Meng de bloem met het bakpoeder, de kaneel, de gember, het zout en de grofgehakte walnoten.
-
Doe deze mengeling bij het deeg en voeg de geraspte wortelen toe.
-
Giet het deeg in een springvorm bedekt met bakpapier en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen alle ingrediënten voor de topping.
-
Laat de taart afkoelen en bestrijk met de topping.