Wraps met carpaccio en pesto
Wraps met carpaccio en pesto

Wraps met carpaccio en pesto

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 58 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.

  3. Bereiding:
  4. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpacciovlees over.

  5. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccioschotel.

  6. Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.

  7. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.

  3. Bereiding:
  4. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpacciovlees over.

  5. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccioschotel.

  6. Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.

  7. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 58 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 5.3 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal