Wraps met carpaccio en pesto
- Bewaar

- Bewaar
Wraps met carpaccio en pesto
Aperitiefhapje
20 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
58 kcal
Vet
2.6 g
Koolhydraat
5.3 g
Eiwit
4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpacciovlees over.
-
Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccioschotel.
-
Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
-
Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpacciovlees over.
-
Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccioschotel.
-
Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op.
-
Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
58 kcal
Vet
2.6 g
Koolhydraat
5.3 g
Eiwit
4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?