Wraps met mangosalade en gegrilde tofoe
Wraps met mangosalade en gegrilde tofoe

Wraps met mangosalade en gegrilde tofoe

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 489 kcal
Vet 23.2 g
Koolhydraat 49.8 g
Eiwit 19.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het knoflook en de gember fijn. Meng met de olijfolie, de vissaus, de rijstolie en de donkerbruine suiker.

  3. Snij de tofoe in 8 gelijke sneetjes en overgiet met de marinade. Laat 30 min. marineren in de koelkast.

  4. Snipper ondertussen de halve rode ui fijn.

  5. Snij de mango in blokjes van 1 cm.

  6. Snij het uiteinde van de Romeinse slaharten en snij ze in de lengte in repen van 1 cm breed. Meng met de rode ui, de blokjes mango en de notenmix.

  7. Snipper het bieslook fijn en meng samen met het limoensap onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.

  8. Neem de sneetjes tofoe uit de marinade en dep droog. Bak 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  9. Verwarm de wraps 1 min. aan elke kant op een hoekje van de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de mangosalade over de wraps en plooi ze dicht. Lepel er de yoghurt over en schik er 2 sneetjes tofoe op.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper het knoflook en de gember fijn. Meng met de olijfolie, de vissaus, de rijstolie en de donkerbruine suiker.

  3. Snij de tofoe in 8 gelijke sneetjes en overgiet met de marinade. Laat 30 min. marineren in de koelkast.

  4. Snipper ondertussen de halve rode ui fijn.

  5. Snij de mango in blokjes van 1 cm.

  6. Snij het uiteinde van de Romeinse slaharten en snij ze in de lengte in repen van 1 cm breed. Meng met de rode ui, de blokjes mango en de notenmix.

  7. Snipper het bieslook fijn en meng samen met het limoensap onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.

  8. Neem de sneetjes tofoe uit de marinade en dep droog. Bak 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  9. Verwarm de wraps 1 min. aan elke kant op een hoekje van de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de mangosalade over de wraps en plooi ze dicht. Lepel er de yoghurt over en schik er 2 sneetjes tofoe op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 489 kcal
Vet 23.2 g
Koolhydraat 49.8 g
Eiwit 19.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Hardys 'Nottage Hill' Chardonnay Australië

Bekijk het recept digitaal