Wraps met paprikaspread
Wraps met paprikaspread

Wraps met paprikaspread

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 122 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 8 g
Eiwit 4.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halfgedroogde kerstomaten in 2. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Snij 8 bolletjes in 2. Snij de artisjokharten fijn.

  3. Meng de Italiaanse kruiden en wat zwarte peper in een diep bord en leg er 12 mozzarellabolletjes in. Schud het bord wat heen en weer, zodat de bolletjes bedekt worden met kruiden.

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  5. Bestrijk de wraps met de paprikaspread en verdeel er de rucola over (hou 12 blaadjes opzij).

  6. Bestrooi met de pijnboompitten, de stukjes halfgedroogde kerstomaten (hou 12 halve stukjes opzij), de artisjok en de halve mozzarellabolletjes. Kruid met zwarte peper en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en laat minstens 30 min. in de koelkast liggen.

  7. Snij elke wrap in 6 gelijke stukken. Prik telkens 1 mozzarellabolletje, 1 blaadje rucola en 1 half stukje halfgedroogde kerstomaat op een prikkertje. Steek op elke wrap een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halfgedroogde kerstomaten in 2. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Snij 8 bolletjes in 2. Snij de artisjokharten fijn.

  3. Meng de Italiaanse kruiden en wat zwarte peper in een diep bord en leg er 12 mozzarellabolletjes in. Schud het bord wat heen en weer, zodat de bolletjes bedekt worden met kruiden.

  4. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat afkoelen.

  5. Bestrijk de wraps met de paprikaspread en verdeel er de rucola over (hou 12 blaadjes opzij).

  6. Bestrooi met de pijnboompitten, de stukjes halfgedroogde kerstomaten (hou 12 halve stukjes opzij), de artisjok en de halve mozzarellabolletjes. Kruid met zwarte peper en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en laat minstens 30 min. in de koelkast liggen.

  7. Snij elke wrap in 6 gelijke stukken. Prik telkens 1 mozzarellabolletje, 1 blaadje rucola en 1 half stukje halfgedroogde kerstomaat op een prikkertje. Steek op elke wrap een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 122 kcal
Vet 7.8 g
Koolhydraat 8 g
Eiwit 4.8 g

Bekijk het recept digitaal