Wraps met pesto en rosbief
Wraps met pesto en rosbief

Wraps met pesto en rosbief

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 70 kcal
Vet 3.8 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 4.7 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 4.2 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Hak de rucola grof.

  4. Rasp de parmezaan.

  5. Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.

  6. Bereiding:
  7. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  8. Snij 1 sneetje rosbief in 2 en leg op elke wrap 1,5 sneetjes rosbief.

  9. Bestrijk met de pesto en bestrooi met de parmezaan, de halfgedroogde kerstomaten en de pijnboompitten. Verdeel er de rucola over.

  10. Rol de wraps strak op en snij in stukken van 2 cm. Steek er cocktailprikkertjes in.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Hak de rucola grof.

  4. Rasp de parmezaan.

  5. Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.

  6. Bereiding:
  7. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  8. Snij 1 sneetje rosbief in 2 en leg op elke wrap 1,5 sneetjes rosbief.

  9. Bestrijk met de pesto en bestrooi met de parmezaan, de halfgedroogde kerstomaten en de pijnboompitten. Verdeel er de rucola over.

  10. Rol de wraps strak op en snij in stukken van 2 cm. Steek er cocktailprikkertjes in.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 70 kcal
Vet 3.8 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 4.7 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 4.2 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal