- Bewaar

- Bewaar
Wraps met pesto en rosbief
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de rucola grof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij 1 sneetje rosbief in 2 en leg op elke wrap 1,5 sneetjes rosbief.
-
Bestrijk met de pesto en bestrooi met de parmezaan, de halfgedroogde kerstomaten en de pijnboompitten. Verdeel er de rucola over.
-
Rol de wraps strak op en snij in stukken van 2 cm. Steek er cocktailprikkertjes in.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de rucola grof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij 1 sneetje rosbief in 2 en leg op elke wrap 1,5 sneetjes rosbief.
-
Bestrijk met de pesto en bestrooi met de parmezaan, de halfgedroogde kerstomaten en de pijnboompitten. Verdeel er de rucola over.
-
Rol de wraps strak op en snij in stukken van 2 cm. Steek er cocktailprikkertjes in.