- Bewaar

- Bewaar
Wraps uit de oven met rode ui, spitskool en puntpaprika
Onze drankensuggesties
Wijn Hecho Mano Chardonnay-Macabeo Spanje Bier Super 8 Flandrien Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min. + 10 min. in de oven
-
Snij de spitskool in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij heel fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in fijne reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Snij de rode uien in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de spitskool en de puntpaprika toe en stoof 8 min. Kruid met de cayennepeper, de helft van de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Voeg toe aan de spitskool en de puntpaprika.
-
Giet de tomato frito in een ruime ovenschaal, kruid met de rest van de Italiaanse kruiden en peper, en roer eens door elkaar.
-
Verdeel de groentemengeling over de wraps en bestrooi met het geraspte kaasalternatief. Hou een beetje opzij voor de afwerking.
-
Rol de wraps strak op en snij er de uiteinden af. Snij elke wrap in 4 gelijke rolletjes. Zet ze rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van het geraspte kaasalternatief. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Hecho Mano Chardonnay-Macabeo Spanje Bier Super 8 Flandrien Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min. + 10 min. in de oven
-
Snij de spitskool in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij heel fijn. Snij de puntpaprika in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in fijne reepjes. Snij de champignons in 4.
-
Snij de rode uien in ringen en snipper het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een kookpot en stoof de rode ui en het knoflook glazig. Voeg de spitskool en de puntpaprika toe en stoof 8 min. Kruid met de cayennepeper, de helft van de Italiaanse kruiden, peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Voeg toe aan de spitskool en de puntpaprika.
-
Giet de tomato frito in een ruime ovenschaal, kruid met de rest van de Italiaanse kruiden en peper, en roer eens door elkaar.
-
Verdeel de groentemengeling over de wraps en bestrooi met het geraspte kaasalternatief. Hou een beetje opzij voor de afwerking.
-
Rol de wraps strak op en snij er de uiteinden af. Snij elke wrap in 4 gelijke rolletjes. Zet ze rechtop in de ovenschaal en bestrooi met de rest van het geraspte kaasalternatief. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hecho Mano Chardonnay-Macabeo Spanje Bier Super 8 Flandrien Blond bier