Yoghurtdressing met tuinkruiden
Yoghurtdressing met tuinkruiden

Yoghurtdressing met tuinkruiden

10 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 3.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de yoghurt met het limoen- of citroensap. Voeg de mosterd toe en roer goed.

  3. Snipper het bieslook en de peterselieblaadjes fijn en meng onder de yoghurt. Kruid goed met zwarte peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Lekker bij geraspte wortelen, koude bloemkool, tomaten en in een groene salade. Voeg de vinaigrette pas op het einde toe.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de yoghurt met het limoen- of citroensap. Voeg de mosterd toe en roer goed.

  3. Snipper het bieslook en de peterselieblaadjes fijn en meng onder de yoghurt. Kruid goed met zwarte peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Lekker bij geraspte wortelen, koude bloemkool, tomaten en in een groene salade. Voeg de vinaigrette pas op het einde toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 44 kcal
Vet 1.5 g
Koolhydraat 4.1 g
Eiwit 3.4 g

Bekijk het recept digitaal