- Bewaar

- Bewaar
Zeevruchten met gember en oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat diepgevroren broccoli grotendeels ontdooien. Snij in kleinere roosjes en dep goed droog.
-
Snij de oesterzwammen in reepjes en de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Schil het stukje gember en snij in fijne staafjes.
-
Snij de rode uien in halve maantjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 3 eetl. olijfolie toe. Bak de rode ui, de knoflook en de gember gedurende 2 min. al roerend.
-
Voeg de zeevruchten, de broccoliroosjes, de champignons, de oesterzwammen en 3 eetl. ketjap manis toe.
-
Giet er de groentebouillon bij en blijf nog 2 min. roeren. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi er de versgesnipperde koriander over en dien op met Thaïse rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zeevruchten ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat diepgevroren broccoli grotendeels ontdooien. Snij in kleinere roosjes en dep goed droog.
-
Snij de oesterzwammen in reepjes en de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Snipper de knoflook fijn.
-
Schil het stukje gember en snij in fijne staafjes.
-
Snij de rode uien in halve maantjes.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 3 eetl. olijfolie toe. Bak de rode ui, de knoflook en de gember gedurende 2 min. al roerend.
-
Voeg de zeevruchten, de broccoliroosjes, de champignons, de oesterzwammen en 3 eetl. ketjap manis toe.
-
Giet er de groentebouillon bij en blijf nog 2 min. roeren. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Strooi er de versgesnipperde koriander over en dien op met Thaïse rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Tarapacá Sauvignon Blanc Chili