- Bewaar

- Bewaar
Zelfgemaakt naanbrood
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook heel fijn en meng met de arachideolie, de sesamzaadjes, peper en zout.
-
Snipper de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt, het zelfrijzende bakmeel en 3 g zout in een mengkom en kneed tot een stevig deel. Verdeel het deeg in 4 bolletjes.
-
Verhit een grillpan of een pan met antiaanbaklaag.
-
Rol intussen de deegrolletjes met een deegrol uit tot 4 platte ovalen.
-
Strijk de hete pan in met wat knoflookolie (doe dit met een keukenborsteltje).
-
Leg er een stuk naanbrood in en bak 3 à 4 min. Besmeer intussen de bovenkant met knoflookolie. Draai om en bak opnieuw 3 à 4 min. Werk af met de koriander.
Gaat het bakken te snel? Zet het vuur dan zachter of haal het naanbrood uit de pan en laat verder garen in de oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snipper het knoflook heel fijn en meng met de arachideolie, de sesamzaadjes, peper en zout.
-
Snipper de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt, het zelfrijzende bakmeel en 3 g zout in een mengkom en kneed tot een stevig deel. Verdeel het deeg in 4 bolletjes.
-
Verhit een grillpan of een pan met antiaanbaklaag.
-
Rol intussen de deegrolletjes met een deegrol uit tot 4 platte ovalen.
-
Strijk de hete pan in met wat knoflookolie (doe dit met een keukenborsteltje).
-
Leg er een stuk naanbrood in en bak 3 à 4 min. Besmeer intussen de bovenkant met knoflookolie. Draai om en bak opnieuw 3 à 4 min. Werk af met de koriander.
Gaat het bakken te snel? Zet het vuur dan zachter of haal het naanbrood uit de pan en laat verder garen in de oven.