Zelfgemaakt uienkonfijt

Zelfgemaakt uienkonfijt

Bijgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de olijfolie in een kookpan. Voeg de in halve ringen gesneden uien toe en laat even stoven. Haal de uien uit de kookpan.

  3. Strooi de suiker in de kookpan en laat karameliseren. Blus met de wijnazijn en de porto.

  4. Voeg de gestoofde uien en de tijm toe, dek af en laat op een matig vuur gedurende 1 u stoven.

  5. Deze zelfgemaakte uienconfituur kan u makkelijk 4 weken op een koele plaats bewaren.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verhit de olijfolie in een kookpan. Voeg de in halve ringen gesneden uien toe en laat even stoven. Haal de uien uit de kookpan.

  3. Strooi de suiker in de kookpan en laat karameliseren. Blus met de wijnazijn en de porto.

  4. Voeg de gestoofde uien en de tijm toe, dek af en laat op een matig vuur gedurende 1 u stoven.

  5. Deze zelfgemaakte uienconfituur kan u makkelijk 4 weken op een koele plaats bewaren.

Bekijk het recept digitaal