- Bewaar

- Bewaar
Zoetzure paprikasaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de uien en de teentjes knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikastukjes, de ketchup en 2 dl water toe. Laat 40 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de bruine suiker toe en laat nog 5 min. stoven.
-
Voeg de balsamicoazijn toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Deze saus is lekker warm, lauw of koud. Presenteer ze in buffetvorm met gegrilde boerenworsten, varkensbrochettes en kippenpilons (barbecuecolli voor personen, Colruyt-beenhouwerij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de uien en de teentjes knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in stukjes van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de uien en het knoflook glazig.
-
Voeg de paprikastukjes, de ketchup en 2 dl water toe. Laat 40 min. stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de bruine suiker toe en laat nog 5 min. stoven.
-
Voeg de balsamicoazijn toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Deze saus is lekker warm, lauw of koud. Presenteer ze in buffetvorm met gegrilde boerenworsten, varkensbrochettes en kippenpilons (barbecuecolli voor personen, Colruyt-beenhouwerij.