- Bewaar

- Bewaar
Zomerse salade met nectarine, tomaat en buffelmozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pluk de oregano.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Snij de nectarines in 2, verwijder de pit en snij in partjes.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de kerstomaten en de halfgedroogde tomaten over een ruime serveerschaal. Verdeel er eerst de nectarines over, dan de olijven, de oregano en de mozzarella.
-
Besprenkel met de olie van de halfgedroogde tomaten. Kruid met zwarte peper en Himalaya-zout en bestrooi met de citroenzeste.
- Serveer met een stukje brood of snij alles wat kleiner en maak er bruschetta's van. - Zorg dat je tomaten en nectarines op kamertemperatuur zijn, dan smaakt de salade nog lekkerder. - Ook lekker met wat sneetjes gedroogde ham.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pluk de oregano.
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit).
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Scheur de mozzarella in stukken.
-
Snij de nectarines in 2, verwijder de pit en snij in partjes.
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de kerstomaten en de halfgedroogde tomaten over een ruime serveerschaal. Verdeel er eerst de nectarines over, dan de olijven, de oregano en de mozzarella.
-
Besprenkel met de olie van de halfgedroogde tomaten. Kruid met zwarte peper en Himalaya-zout en bestrooi met de citroenzeste.
- Serveer met een stukje brood of snij alles wat kleiner en maak er bruschetta's van. - Zorg dat je tomaten en nectarines op kamertemperatuur zijn, dan smaakt de salade nog lekkerder. - Ook lekker met wat sneetjes gedroogde ham.