- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse groentetaart
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Artisans Partisans 'Cuve N° 102’ I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 30 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de aubergine, de courgette, de trostomaten en het geitenkaasrolletje in schijfjes. Snij de rode ui in dunne ringen. Snij de artisjokharten in stukjes en scheur het basilicum grof.
-
Leg de aubergine, de courgette en de rode ui op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 10 min. in de oven. Haal uit de oven en laat licht afkoelen.
-
Leg het bladerdeeg met bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork. Smeer er de pesto over en bestrooi met de artisjok. Verdeel er de helft van de aubergine, de courgette en de rode ui over. Schik er dan dakpansgewijs de tomaten, de geitenkaas en de rest van de aubergine, de courgette en de rode ui op. Kruid met peper.
-
Verdeel de halfgedroogde tomaten over de taart en zet ± 20 min. in de oven. Werk af met het basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Artisans Partisans 'Cuve N° 102’ I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 30 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de aubergine, de courgette, de trostomaten en het geitenkaasrolletje in schijfjes. Snij de rode ui in dunne ringen. Snij de artisjokharten in stukjes en scheur het basilicum grof.
-
Leg de aubergine, de courgette en de rode ui op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, zout en de Italiaanse kruidenmix. Zet ± 10 min. in de oven. Haal uit de oven en laat licht afkoelen.
-
Leg het bladerdeeg met bakpapier in een taartvorm. Prik er enkele keren in met een vork. Smeer er de pesto over en bestrooi met de artisjok. Verdeel er de helft van de aubergine, de courgette en de rode ui over. Schik er dan dakpansgewijs de tomaten, de geitenkaas en de rest van de aubergine, de courgette en de rode ui op. Kruid met peper.
-
Verdeel de halfgedroogde tomaten over de taart en zet ± 20 min. in de oven. Werk af met het basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Artisans Partisans 'Cuve N° 102’ I.G.P. Pays d'Oc