De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Cooking Class: lekker koken en bewegen op school

Bewust omgaan met voeding en aandacht voor lichaamsbeweging begint eigenlijk al van op de schoolbanken. Daarom biedt Colruyt leerkrachten en leerlingen van kleuter- en basisscholen een praktisch lessenpakket aan op maat van verschillende leeftijdsgroepen. Evenwichtige recepten, filmpjes met bewegingstips, gebruiksklare themalessen … dankzij Cooking Class kunnen leerkrachten en leerlingen meteen aan de slag.

Een praktisch leerprogramma

Evenwichtige recepten

Samen koken in de klas is een leuke manier om kinderen te laten kennismaken met verse groenten en fruit van het seizoen, gezonde tussendoortjes, originele ideetjes voor meer afwisseling in de brooddoos ...

  • Cooking Class biedt leerkrachten meer dan 90 recepten die makkelijk klaar te maken zijn in de klas.
  • De recepten zijn opgedeeld per seizoen, per eetmoment of per thema. Elk schooljaar worden ze aangevuld met nieuwe ideeën.

Al spelend meer bewegen

Evenwichtiger eten gaat ook samen met een goede portie lichaamsbeweging. Dankzij Cooking Class kunnen leerkrachten hun leerlingen aanzetten tot meer beweging via leuke filmpjes en spelletjes.

  • Op cookingclass.be vinden leerkrachten 50 filmpjes met bewegingsoefeningen die kinderen makkelijk tussendoor kunnen doen in de klas.
  • Er kunnen ook spelletjes gedownload worden voor op de speelplaats.

Naar Cooking Class

Kant-en-klare themalessen

De nieuwe voedings- en bewegingsdriehoek, hoe voedsel bewaren en afval verminderen, wat is vegetarisch eten … Er zijn heel wat leerrijke thema’s rond evenwichtige voeding en bewust consumeren. Dankzij de gebruiksklare lessen van Cooking Class kunnen leerkrachten meteen aan de slag.

Schrijf je nu in voor Cooking Class

Juf of meester? Schrijf je klas nu in. Je krijgt gratis toegang tot alle recepten, bewegingsspelletjes en themalessen. Je ontvangt ook een poster met daarop de nieuwe voedingsdriehoek en de bewegingsdriehoek van het Vlaams Instituut Gezond Leven.

Inschrijven

 

Met onze aandacht voor evenwichtige voeding, recepten, weekmenu’s … dragen we ook bij tot de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Print Print

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER