De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Hoe vergelijken we?

prijzen_vergelijken.jpg

62.000 prijzen vergelijken we elke dag met andere winkels

In onze winkels zijn alle prijzen de laagste. Daarvoor vergelijken onze medewerkers de prijzen van onze producten met die van identieke producten of producten met een vergelijkbare kwaliteit in andere grote winkels in jouw streek.

62 medewerkers noteren dagelijks meer dan 62.000 prijzen. Indien nodig verlagen we onze prijs en wordt deze een rode prijs (rode prijs = verlaagde prijs).

Zo heb je altijd prijs. De laagste. Van ons. Voor jou.

prijzen_vergelijken_aanpak.jpg

Hoe pakken we dat aan?

Gelijkaardige producten 
We vergelijken altijd de prijzen van dezelfde of gelijkaardige producten. Een potlood met gom vergelijken we bijvoorbeeld niet met een potlood zonder gom.

Dezelfde formaten 
We zoeken dezelfde formaten of formaten die het dichtst bij elkaar aansluiten. Lichte verschillen in formaat rekenen we om, via de prijs per liter, per kilogram of per dosis, zodat we altijd met gelijke maten vergelijken.

Als we bv. de prijs vergelijken tussen een fles olijfolie van 75 cl en één van 1 L, dan rekenen we om via de prijs per liter. Voorwaarde voor de omrekening is wel dat de toepassing hetzelfde blijft. Zo vergelijken we geen blikjes cola met flessen van 2 L.

bekende merken boni selection everyday laagste prijzen

Voor bekende merken, Boni Selection en Everyday

De prijzen van bekende merken, zoals Coca-Cola, Dash, Nutella ... vergelijken we met de prijzen van die van grote merken in de andere winkels.

De prijzen van ons huismerk Boni Selection, uitstekende producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, vergelijken we met die van de huismerken van de andere winkels.

De prijzen van onze eersteprijsproducten van Everyday, producten met een goede kwaliteit, vergelijken we met de prijs van de goedkoopste producten in andere winkels.

Niet alle grote winkels bieden grote merken, een eigen huismerk én eersteprijsproducten aan. In dat geval vergelijken we onze prijs met die van de producten met vergelijkbare kwaliteit in de andere winkels. Bijvoorbeeld: gevitamineerde melk is geen gewone melk.

20 medewerkers pluizen continu alle folders uit. Zo heb je altijd alle promo's.

Ook alle promotiefolders van andere winkels pluizen we systematisch uit. Deze promoties vergelijken we met de Colruyt-prijzen en -kortingen.

Indien nodig verlagen we onze prijs. In de winkel herken je deze aangepaste prijs aan de rode prijs met de melding 'reactie concurrent' op het prijsetiket.

Reacties van vandaag

Je profiteert er onmiddellijk van!

Van zodra onze medewerkers een prijs hebben aangepast in het centrale prijssysteem, zie je die onmiddellijk op het prijsetiket in de winkel dankzij onze elektronische prijsetiketten. Zo worden zelfs de last-minute promoties van onze concurrenten opgevolgd.

20 medewerkers pluizen continu alle folders uit

We reageren niet op:

  • producten uit uitverkopen, stockverkopen, falingen;
  • producten uit voorraden die niet conform zijn met de voorwaarden van de Belgische markt of producten waarvan de kwaliteit niet aan de hedendaagse eisen voldoet;
  • webshops;
  • winkels die zich uitsluitend tot professionele klanten richten;
  • winkels of websites buiten België, omdat daar andere regels gelden (accijnzen, btw …);
  • promoties die geldig zijn voor een beperkt aantal klanten;
  • promoties waarvoor de klant moet sparen;
  • gratis gadgets.

Ergens een lagere prijs gezien? Laat het ons weten!

Als je toch ergens een lagere prijs ziet, kan je dat doorgeven via onze Rode Telefoon op 02 345 2345 of via het online formulier. We danken onze laagste prijs op dat moment aan jou.

Naar het online formulier

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER