- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met spinazie en parmaham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de parmaham in reepjes.
-
Verkruimel de feta.
-
Hak de spinazie en de olijven grof.
-
Pers de citroen tot je 2 eetl. sap hebt.
-
Scheur de blaadjes basilicum. Hou er een paar apart voor de afwerking.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel kort onder koud water.
-
Meng er de parmaham, de spinazie, het basilicum, de pijnboompitten, de olijven, het citroensap en de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de feta en de blaadjes basilicum.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de parmaham in reepjes.
-
Verkruimel de feta.
-
Hak de spinazie en de olijven grof.
-
Pers de citroen tot je 2 eetl. sap hebt.
-
Scheur de blaadjes basilicum. Hou er een paar apart voor de afwerking.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel kort onder koud water.
-
Meng er de parmaham, de spinazie, het basilicum, de pijnboompitten, de olijven, het citroensap en de olijfolie onder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de feta en de blaadjes basilicum.