- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met gemarineerde champignons, geitenkaas en pestodressing
Onze drankensuggesties
Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sneetjes brood schuin doormidden
-
Snij de champignons in heel dunne schijfjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm. Pluk de blaadjes van de takjes peterselie en dragon.
-
Snij de sprietjes bieslook in 3.
-
Meng het bieslook, de platte peterselie en de dragon voorzichtig onder de sla.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Meng 2 eetl. extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn en de tijm.
-
Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Roer er de champignonschijfjes onder en laat minstens 15 min. marineren.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
-
Haal de champignonschijfjes uit de marinade en verdeel over de sneetjes brood. Leg er telkens een geitenkaasje op en zet onder de ovengrill tot ze lichtjes bruin kleuren.
-
Mix het teentje knoflook samen met de blaadjes basilicum, de geroosterde pijnboompitten, de parmezaan en 1,5 dl extra vierge olijfolie tot een gladde dressing.
-
Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla met kruiden over de borden en leg er telkens een toast met geitenkaas op.
-
Werk af met de pestodressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sneetjes brood schuin doormidden
-
Snij de champignons in heel dunne schijfjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm. Pluk de blaadjes van de takjes peterselie en dragon.
-
Snij de sprietjes bieslook in 3.
-
Meng het bieslook, de platte peterselie en de dragon voorzichtig onder de sla.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Meng 2 eetl. extra vierge olijfolie met de balsamicoazijn en de tijm.
-
Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Roer er de champignonschijfjes onder en laat minstens 15 min. marineren.
-
Smelt intussen de boter in een pan en bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
-
Haal de champignonschijfjes uit de marinade en verdeel over de sneetjes brood. Leg er telkens een geitenkaasje op en zet onder de ovengrill tot ze lichtjes bruin kleuren.
-
Mix het teentje knoflook samen met de blaadjes basilicum, de geroosterde pijnboompitten, de parmezaan en 1,5 dl extra vierge olijfolie tot een gladde dressing.
-
Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de sla met kruiden over de borden en leg er telkens een toast met geitenkaas op.
-
Werk af met de pestodressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italie