- Bewaar

- Bewaar
Cassoulet met duo van boontjes en maïs (baby eet mee)
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Rasp de gember.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verdeel het brood in stukken en scheur de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan of kookpot die ook in de oven mag. Stoof de ui, het knoflook en de gember 10 min. op een zacht vuur.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen, gebroken prinsessenbonen en maïs toe. Meng er de lichte room onder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel er de stukjes brood en de halve kerstomaten over en druk lichtjes aan.
-
Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 eetl. olijfolie.
-
Zet de pan of kookpot 20 min. in de voorverwarmde oven tot het brood krokant is.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Haal de pitjes uit 2 kerstomaten en snij in stukjes. Snij 1/2 sneetje brood in blokjes. Snipper 2 blaadjes basilicum fijn. 2 Kook 50 g tomatenstukjes (blik) samen met de stukjes kerstomaat en 40 g witte bonen (blik) 10 min. gaar in een bodempje water. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak de blokjes brood aan alle kanten mooi bruin en krokant. 4 Plet de tomaten en de witte bonen lichtjes en werk af met de broodkorstjes en het fijngesnipperde basilicum.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Rasp de gember.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Verdeel het brood in stukken en scheur de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan of kookpot die ook in de oven mag. Stoof de ui, het knoflook en de gember 10 min. op een zacht vuur.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en laat 10 min. afgedekt sudderen.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen, gebroken prinsessenbonen en maïs toe. Meng er de lichte room onder en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel er de stukjes brood en de halve kerstomaten over en druk lichtjes aan.
-
Bestrooi met het basilicum en besprenkel met 2 eetl. olijfolie.
-
Zet de pan of kookpot 20 min. in de voorverwarmde oven tot het brood krokant is.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 12 maand Bereiding (20 min.) 1 Haal de pitjes uit 2 kerstomaten en snij in stukjes. Snij 1/2 sneetje brood in blokjes. Snipper 2 blaadjes basilicum fijn. 2 Kook 50 g tomatenstukjes (blik) samen met de stukjes kerstomaat en 40 g witte bonen (blik) 10 min. gaar in een bodempje water. 3 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak de blokjes brood aan alle kanten mooi bruin en krokant. 4 Plet de tomaten en de witte bonen lichtjes en werk af met de broodkorstjes en het fijngesnipperde basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier