- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde lamskoteletten met groentespiesen
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône (partybox) Wijn Château Franc Grace-Dieu A.C. Saint-Emilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min. + 2 u. marineren)
-
Maak de marinade: meng alle ingrediënten in een grote slakom.
-
Snij de bloemkool in roosjes (u hebt er 4 nodig). Kook 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de ongeschilde courgette in stukken van ± 3 cm. Snij in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij het vruchtvlees in 4 of 8 stukken.
-
Laat de stukken bloemkool, courgette en paprika en de champignons minstens 2 u. marineren. Meng af en toe.
-
Kook ondertussen de aardappelen in de schil 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pel ze.
-
Snij elke snede spek in de lengte doormidden en wikkel elke aardappel in 1 half sneetje spek.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Steek de groenten afwisselend op 4 lange spiesen en giet er de rest van de marinade over. Bak 5 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Dep ondertussen de lamskoteletten lichtjes droog en bak 2 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Doe de aardappelen in een aluminium schaaltje en warm op een hoekje van de barbecue op.
-
Afwerking:
-
Dien op met tartaarsaus of saus met fijne kruiden.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône (partybox) Wijn Château Franc Grace-Dieu A.C. Saint-Emilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(35 min. + 2 u. marineren)
-
Maak de marinade: meng alle ingrediënten in een grote slakom.
-
Snij de bloemkool in roosjes (u hebt er 4 nodig). Kook 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de ongeschilde courgette in stukken van ± 3 cm. Snij in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de halve paprika en snij het vruchtvlees in 4 of 8 stukken.
-
Laat de stukken bloemkool, courgette en paprika en de champignons minstens 2 u. marineren. Meng af en toe.
-
Kook ondertussen de aardappelen in de schil 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pel ze.
-
Snij elke snede spek in de lengte doormidden en wikkel elke aardappel in 1 half sneetje spek.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Steek de groenten afwisselend op 4 lange spiesen en giet er de rest van de marinade over. Bak 5 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Dep ondertussen de lamskoteletten lichtjes droog en bak 2 à 4 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Doe de aardappelen in een aluminium schaaltje en warm op een hoekje van de barbecue op.
-
Afwerking:
-
Dien op met tartaarsaus of saus met fijne kruiden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône (partybox) Wijn Château Franc Grace-Dieu A.C. Saint-Emilion