- Bewaar

- Bewaar
Gevulde paprika met gazpachosaus
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië Wijn Heerlijke rode wijn van cabernet sauvignon- en shirazdruiven uit Zuidoost-Australië. Neus van kersen, rood fruit en een kruidige toets. Volle en bijzonder sappige smaak. Wijn Carmenère 'Old vines' Casa Mayor Chili Wijn Wijn met zwartrode kleur, geurend naar bosbes, rijpe paprika en kruiden. Opmerkelijk geconcentreerde smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de groentereepjes ontdooien en dep droog. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en bak de groentereepjes gedurende 10 min. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Kook de geschilde aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat even drogen op het vuur en draai door een roerzeef.
-
Mix de groentereepjes grof en meng samen met de 2 eiwitten en de room onder de aardappelpuree. Kruid met peper en zout.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de witte zaadlijsten en pitjes. Snij de paprika voor de gazpachosaus in blokjes.
-
Maak de gazpachosaus: doe de gepelde tomaten in een hoge kookpot. Voeg de stukjes paprika en de olijfolie toe en mix fijn. Kruid met peper en zout. Voeg naar smaak tabasco toe.
-
Bereiding:
-
Vul de paprikahelften met de groentepuree en gril gedurende 10 à 15 min. op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Dien de gevulde paprika's op met de gazpachosaus, gemengde sla en stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië Wijn Heerlijke rode wijn van cabernet sauvignon- en shirazdruiven uit Zuidoost-Australië. Neus van kersen, rood fruit en een kruidige toets. Volle en bijzonder sappige smaak. Wijn Carmenère 'Old vines' Casa Mayor Chili Wijn Wijn met zwartrode kleur, geurend naar bosbes, rijpe paprika en kruiden. Opmerkelijk geconcentreerde smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de groentereepjes ontdooien en dep droog. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en bak de groentereepjes gedurende 10 min. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Kook de geschilde aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, laat even drogen op het vuur en draai door een roerzeef.
-
Mix de groentereepjes grof en meng samen met de 2 eiwitten en de room onder de aardappelpuree. Kruid met peper en zout.
-
Snij de paprika's in 2 en verwijder de witte zaadlijsten en pitjes. Snij de paprika voor de gazpachosaus in blokjes.
-
Maak de gazpachosaus: doe de gepelde tomaten in een hoge kookpot. Voeg de stukjes paprika en de olijfolie toe en mix fijn. Kruid met peper en zout. Voeg naar smaak tabasco toe.
-
Bereiding:
-
Vul de paprikahelften met de groentepuree en gril gedurende 10 à 15 min. op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Dien de gevulde paprika's op met de gazpachosaus, gemengde sla en stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Shiraz-Cabernet Sauvignon Australië Wijn Heerlijke rode wijn van cabernet sauvignon- en shirazdruiven uit Zuidoost-Australië. Neus van kersen, rood fruit en een kruidige toets. Volle en bijzonder sappige smaak. Wijn Carmenère 'Old vines' Casa Mayor Chili Wijn Wijn met zwartrode kleur, geurend naar bosbes, rijpe paprika en kruiden. Opmerkelijk geconcentreerde smaak.