- Bewaar

- Bewaar
Gevulde portobello's met spinazie
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Vul de portobello's met de spinaziemengeling.
-
Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.
Bedek de gevulde portobello's nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de sjalot glazig.
-
Voeg het pepertje, de pijnboompitten en de spinazie toe. Laat 5 min. bakken tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Vul de portobello's met de spinaziemengeling.
-
Bak ± 15 min. op een matig warme barbecue.
Bedek de gevulde portobello's nog met een sneetje mozzarella of geitenkaas voor u ze roostert.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay Inycon Sicilia - Italië