- Bewaar

- Bewaar
Gevulde varkenskoteletten op Italiaanse wijze
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Heerlijke rode wijn, met een pittig boeket van rood fruit, kruiden en een mooie houttoets (de wijn rijpte in eikenhouten vaten). Wijn Chianti Villa Sopita D.O.C.G. Italië Wijn Vlotte chianti met mooie robijnrode kleur en typische neus van kersen. Frisse en fruitige wijn.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de koteletten bijna tot aan het been open. Als u diepvriesvlees gebruikt, laat u het eerst oppervlakkig ontdooien. Gebruikt u vers vlees, dan gaat het opensnijden makkelijker als u het eerst 30 min. in de diepvriezer laat opstijven.
-
Kruid de binnenkant van de varkenskoteletten met peper en zout. Vul elke kotelet met 1 eetl. mozzarella en een schijfje tomaat.
-
Vouw de koteletten dicht en gebruik een cocktailprikkertje om de gevulde kotelet goed gesloten te houden tijdens het bakken.
-
Bestrijk de koteletten met olijfolie en bewaar ze in de koelkast.
-
Voor de tomatensaus laat u de gehakte sjalot en look glazig worden in 1 eetl. olijfolie. Giet er de passata bij en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met paprika, peper en zout. Voeg ook 1,5 eetl. fijngesneden basilicum toe.
-
Bereiding:
-
Gril de koteletten gedurende 2 min. aan elke zijde op een zacht vuur.
-
Verwarm de saus op een hoekje van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien de varkenskoteletten op met de tomatensaus. Geef er verse pasta bij (bereidingstijd: 3 à 5 min.) of een koude pastasalade.
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Heerlijke rode wijn, met een pittig boeket van rood fruit, kruiden en een mooie houttoets (de wijn rijpte in eikenhouten vaten). Wijn Chianti Villa Sopita D.O.C.G. Italië Wijn Vlotte chianti met mooie robijnrode kleur en typische neus van kersen. Frisse en fruitige wijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de koteletten bijna tot aan het been open. Als u diepvriesvlees gebruikt, laat u het eerst oppervlakkig ontdooien. Gebruikt u vers vlees, dan gaat het opensnijden makkelijker als u het eerst 30 min. in de diepvriezer laat opstijven.
-
Kruid de binnenkant van de varkenskoteletten met peper en zout. Vul elke kotelet met 1 eetl. mozzarella en een schijfje tomaat.
-
Vouw de koteletten dicht en gebruik een cocktailprikkertje om de gevulde kotelet goed gesloten te houden tijdens het bakken.
-
Bestrijk de koteletten met olijfolie en bewaar ze in de koelkast.
-
Voor de tomatensaus laat u de gehakte sjalot en look glazig worden in 1 eetl. olijfolie. Giet er de passata bij en laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Kruid met paprika, peper en zout. Voeg ook 1,5 eetl. fijngesneden basilicum toe.
-
Bereiding:
-
Gril de koteletten gedurende 2 min. aan elke zijde op een zacht vuur.
-
Verwarm de saus op een hoekje van de barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien de varkenskoteletten op met de tomatensaus. Geef er verse pasta bij (bereidingstijd: 3 à 5 min.) of een koude pastasalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg Western Cape Zuid-Afrika Wijn Heerlijke rode wijn, met een pittig boeket van rood fruit, kruiden en een mooie houttoets (de wijn rijpte in eikenhouten vaten). Wijn Chianti Villa Sopita D.O.C.G. Italië Wijn Vlotte chianti met mooie robijnrode kleur en typische neus van kersen. Frisse en fruitige wijn.