- Bewaar

- Bewaar
Kalfsgebraad in een mosterdkorstje
Onze drankensuggesties
Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooi ronde smaak (dankzij de duidelijk aanwezige tannines). Wijn Abadal Cabernet Franc - -Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje Rode wijn met een boeket van versgeplukt rood fruit, kersen, gekonfijte sinaasappel en een fijne houttoets (vanille). Volle en heerlijke smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de mosterd met het paneermeel en het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder het harde gedeelte -onder aan de witloofstronken met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en kleur het vlees aan alle kanten goudbruin. Haal uit de pan en schik in een ovenschotel. Strijk in met het mosterdmengsel en giet er het braadvocht over.
-
Schuif het vlees in een op 200 °C voorverwarmde oven en laat ± 50 min. gaar worden. Laat nog 5 min. rusten in de uitgeschakelde oven.
-
Voor de saus: haal het vlees uit de ovenschotel en maak de braadresten los met 1,5 dl water. Giet in de pan van het vlees, verkruimel het bouillonblokje boven de pan en breng aan de kook. Bind lichtjes met instantsausbinder, haal van het vuur en klop er de boter door.
-
Kook intussen het witloof gaar in lichtgezouten water (± 15 min.) Giet af.
-
Snij elke stronk wat open en stop er een kaasstaafje in. Wikkel het witloof in een sneetje gerookt spek.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de witloofstronkjes aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en dien op met de witloofrolletjes en de saus. Geef er natuuraardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooi ronde smaak (dankzij de duidelijk aanwezige tannines). Wijn Abadal Cabernet Franc - -Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje Rode wijn met een boeket van versgeplukt rood fruit, kersen, gekonfijte sinaasappel en een fijne houttoets (vanille). Volle en heerlijke smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de mosterd met het paneermeel en het kruidentuiltje. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder het harde gedeelte -onder aan de witloofstronken met een scherp mesje.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en kleur het vlees aan alle kanten goudbruin. Haal uit de pan en schik in een ovenschotel. Strijk in met het mosterdmengsel en giet er het braadvocht over.
-
Schuif het vlees in een op 200 °C voorverwarmde oven en laat ± 50 min. gaar worden. Laat nog 5 min. rusten in de uitgeschakelde oven.
-
Voor de saus: haal het vlees uit de ovenschotel en maak de braadresten los met 1,5 dl water. Giet in de pan van het vlees, verkruimel het bouillonblokje boven de pan en breng aan de kook. Bind lichtjes met instantsausbinder, haal van het vuur en klop er de boter door.
-
Kook intussen het witloof gaar in lichtgezouten water (± 15 min.) Giet af.
-
Snij elke stronk wat open en stop er een kaasstaafje in. Wikkel het witloof in een sneetje gerookt spek.
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de witloofstronkjes aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het gebraad in sneetjes en dien op met de witloofrolletjes en de saus. Geef er natuuraardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooi ronde smaak (dankzij de duidelijk aanwezige tannines). Wijn Abadal Cabernet Franc - -Tempranillo D.O. Pla de Bages Spanje Rode wijn met een boeket van versgeplukt rood fruit, kersen, gekonfijte sinaasappel en een fijne houttoets (vanille). Volle en heerlijke smaak.