- Bewaar

- Bewaar
Kalfspakje met verrassing van zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberkleurig Antwerps bier van hoge gisting met een fluweelzacht aroma, een pittige smaak en een volle schuimkraag. Ook bekend onder de naam `Bolleke'. 5 % vol. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Aantrekkelijke rode bordeaux die gerijpt heeft in eikenhouten vaten. Boeket van veel rijp fruit, fijne kruiden en een zachte houttoets. Ook de smaak biedt veel fruit en rijpe tannines die de wijn fluweelzacht maken.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de courgettes in blokjes van 1/2 cm.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 koffiel. boter in een kookpot en bak de champignons tot al het vocht verdampt is. Haal uit de kookpot.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de kookpot en bak de sjalotten, de courgettes en de tomaten. Voeg de tomatenpuree toe en kruid met peper en zout. Laat 5 min. sudderen en roer er de champignons onder.
-
Verdeel 1 à 2 eetl. van de groente-bereiding over elke snede kalfs-escalope en plooi dicht. Steek vast met een prikker.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de pakjes langs alle kanten goudbruin. Voeg de bouillon toe en laat afgedekt 10 min. gaar worden op een laag vuur. Haal uit de pan.
-
Roer de room onder de saus en bind lichtjes met instantsausbinder. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het vlees opnieuw toe aan de saus en laat nog 5 min. warm worden.
-
Afwerking:
-
Verwijder de prikkers uit het vlees en verdeel over de borden. Serveer met tagliatelle en de saus. Geef er de overgebleven groentjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberkleurig Antwerps bier van hoge gisting met een fluweelzacht aroma, een pittige smaak en een volle schuimkraag. Ook bekend onder de naam `Bolleke'. 5 % vol. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Aantrekkelijke rode bordeaux die gerijpt heeft in eikenhouten vaten. Boeket van veel rijp fruit, fijne kruiden en een zachte houttoets. Ook de smaak biedt veel fruit en rijpe tannines die de wijn fluweelzacht maken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in stukjes.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Snij de courgettes in blokjes van 1/2 cm.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 koffiel. boter in een kookpot en bak de champignons tot al het vocht verdampt is. Haal uit de kookpot.
-
Smelt opnieuw 1 eetl. boter in de kookpot en bak de sjalotten, de courgettes en de tomaten. Voeg de tomatenpuree toe en kruid met peper en zout. Laat 5 min. sudderen en roer er de champignons onder.
-
Verdeel 1 à 2 eetl. van de groente-bereiding over elke snede kalfs-escalope en plooi dicht. Steek vast met een prikker.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de pakjes langs alle kanten goudbruin. Voeg de bouillon toe en laat afgedekt 10 min. gaar worden op een laag vuur. Haal uit de pan.
-
Roer de room onder de saus en bind lichtjes met instantsausbinder. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het vlees opnieuw toe aan de saus en laat nog 5 min. warm worden.
-
Afwerking:
-
Verwijder de prikkers uit het vlees en verdeel over de borden. Serveer met tagliatelle en de saus. Geef er de overgebleven groentjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier De Koninck Amberkleurig Antwerps bier van hoge gisting met een fluweelzacht aroma, een pittige smaak en een volle schuimkraag. Ook bekend onder de naam `Bolleke'. 5 % vol. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Aantrekkelijke rode bordeaux die gerijpt heeft in eikenhouten vaten. Boeket van veel rijp fruit, fijne kruiden en een zachte houttoets. Ook de smaak biedt veel fruit en rijpe tannines die de wijn fluweelzacht maken.