- Bewaar

- Bewaar
Konijnenbouten op Toscaanse wijze
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de pastinaken en wortelen. Snij ze in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de konijnenbouten aan alle kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de braadpan. Stoof de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de pancetta toe en bak nog 3 min. Roer regelmatig. Blus met de wijn en de balsamicoazijn en laat 3 min. inkoken. Kruid met zwarte peper.
-
Voeg de tomatenstukjes en gevogeltefond toe. Kruid met de rozemarijn, oregano, takjes tijm en cayennepeper.
-
Schep de wortel en pastinaak tussen de konijnenbouten en overgiet met de saus. Dek af met aluminiumfolie en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de pastinaken en wortelen. Snij ze in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de konijnenbouten aan alle kanten goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in de braadpan. Stoof de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de pancetta toe en bak nog 3 min. Roer regelmatig. Blus met de wijn en de balsamicoazijn en laat 3 min. inkoken. Kruid met zwarte peper.
-
Voeg de tomatenstukjes en gevogeltefond toe. Kruid met de rozemarijn, oregano, takjes tijm en cayennepeper.
-
Schep de wortel en pastinaak tussen de konijnenbouten en overgiet met de saus. Dek af met aluminiumfolie en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Toscana I.G.T. `Campo al Moro' Sangiovese Campo al Moro Maremma - Italië