- Bewaar

- Bewaar
Mosselhapjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor de garnituur Provençaals:
-
Snij de tomaat in stukjes en verwijder de pitjes.
-
Snij de gedroogde tomaat in reepjes.
-
Voor de garnituur met look:
-
Pers het 0,5 teentje knoflook, meng met de room en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Leg de 3 ongeopende mosselen naast elkaar in een aluminium schaaltje. Lepel er garnituur naar keuze op.
-
Schuif 3 à 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of warm op de barbecue tot de mosselen opengaan.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met vorkjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voor de garnituur Provençaals:
-
Snij de tomaat in stukjes en verwijder de pitjes.
-
Snij de gedroogde tomaat in reepjes.
-
Voor de garnituur met look:
-
Pers het 0,5 teentje knoflook, meng met de room en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Leg de 3 ongeopende mosselen naast elkaar in een aluminium schaaltje. Lepel er garnituur naar keuze op.
-
Schuif 3 à 5 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven of warm op de barbecue tot de mosselen opengaan.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op met vorkjes.