- Bewaar

- Bewaar
Slaatje met reepjes kalkoen en bieslookdressing
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de borstfilet in lange repen. Kruid met peper en zout.
-
Hak de dragon fijn en meng met de sesamzaadjes.
-
Klop de eiwitten los met een vork.
-
Wentel de kalkoenenreepjes door het losgeklopte eiwit en de dragonmengeling.
-
Snij de tomaten in 4.
-
Snipper de bieslook fijn. Hou enkele takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Plaats de gepaneerde kalkoenenreepjes in de oven en bestuif met wat olijfolie. Schuif 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Meng de gemengde scheuten met de tomaten en de waterkers.
-
Maak de bieslookdressing: meng 1/2 dl olijfolie met de koolzaadolie, de ciderazijn en de bieslook. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de salade van gemengde scheuten over de borden.
-
Besprenkel met de bieslookdressing en verdeel er de kalkoenenreepjes naast. Werk af met lange bieslookstengels.
-
Lekker met een stukje ciabatta.
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de borstfilet in lange repen. Kruid met peper en zout.
-
Hak de dragon fijn en meng met de sesamzaadjes.
-
Klop de eiwitten los met een vork.
-
Wentel de kalkoenenreepjes door het losgeklopte eiwit en de dragonmengeling.
-
Snij de tomaten in 4.
-
Snipper de bieslook fijn. Hou enkele takjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Plaats de gepaneerde kalkoenenreepjes in de oven en bestuif met wat olijfolie. Schuif 10 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
-
Meng de gemengde scheuten met de tomaten en de waterkers.
-
Maak de bieslookdressing: meng 1/2 dl olijfolie met de koolzaadolie, de ciderazijn en de bieslook. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de salade van gemengde scheuten over de borden.
-
Besprenkel met de bieslookdressing en verdeel er de kalkoenenreepjes naast. Werk af met lange bieslookstengels.
-
Lekker met een stukje ciabatta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Rosé de Rasiguères A.C. Côtes du Roussillon