- Bewaar

- Bewaar
Vispannetje met asperges en pancettacrumble
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Val de Loire I.G.P. Le Pré Clos Sauvignon Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snipper de platte peterselie fijn en hak de cashewnoten grof. Rasp de schil (niet het wit) van de citroen.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Stoom of kook de diepgevroren asperges ± 6 min. (afhankelijk van de dikte) gaar in lichtgezouten water. Giet af en vang 2 dl van het kookvocht op. Snij de asperges in 3 gelijke schuine stukken.
-
Smelt intussen de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Meng goed met een klopper en laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de melk en het kookvocht toe, tot je een gebonden saus hebt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de parmezaan, de diepgevroren vis en de garnalen onder.
-
Verdeel het vismengsel over 4 ovenschaaltjes en schik er de aspergestukken rond. Bestrooi met de pancettareepjes en het paneermeel. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de waterkers los en bak de diepgevroren kroketten (instructies: zie verpakking).
-
Meng de peterselie en de citroenzeste onder de cashewnoten en werk er het vispannetje mee af. Serveer met de waterkers en de kroketten.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Val de Loire I.G.P. Le Pré Clos Sauvignon Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snipper de platte peterselie fijn en hak de cashewnoten grof. Rasp de schil (niet het wit) van de citroen.
-
Snij de pancetta in reepjes.
-
Stoom of kook de diepgevroren asperges ± 6 min. (afhankelijk van de dikte) gaar in lichtgezouten water. Giet af en vang 2 dl van het kookvocht op. Snij de asperges in 3 gelijke schuine stukken.
-
Smelt intussen de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Meng goed met een klopper en laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de melk en het kookvocht toe, tot je een gebonden saus hebt. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de parmezaan, de diepgevroren vis en de garnalen onder.
-
Verdeel het vismengsel over 4 ovenschaaltjes en schik er de aspergestukken rond. Bestrooi met de pancettareepjes en het paneermeel. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de waterkers los en bak de diepgevroren kroketten (instructies: zie verpakking).
-
Meng de peterselie en de citroenzeste onder de cashewnoten en werk er het vispannetje mee af. Serveer met de waterkers en de kroketten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Wit Witbier Wijn Val de Loire I.G.P. Le Pré Clos Sauvignon Blanc