- Bewaar

- Bewaar
Wortelmuffins met noten en abrikoos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de hazelnoten en de amandelen fijn.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes.
-
Schil de wortel en rasp fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng alle ingrediënten goed in een grote mengkom.
-
Zet 8 papieren muffinvormpjes in een bakvorm voor muffins en verdeel er het deeg over. Strijk glad met de bolle kant van een lepel en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de muffins uit de oven en laat volledig afkoelen.
- Combineer noten, zaden en pitten naar hartenlust voor dit recept. De abrikozen kan u vervangen door rozijnen, zachte veenbessen of dadels. - De noten fijnhakken gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol op klopt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de hazelnoten en de amandelen fijn.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes.
-
Schil de wortel en rasp fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng alle ingrediënten goed in een grote mengkom.
-
Zet 8 papieren muffinvormpjes in een bakvorm voor muffins en verdeel er het deeg over. Strijk glad met de bolle kant van een lepel en bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de muffins uit de oven en laat volledig afkoelen.
- Combineer noten, zaden en pitten naar hartenlust voor dit recept. De abrikozen kan u vervangen door rozijnen, zachte veenbessen of dadels. - De noten fijnhakken gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol op klopt.