- Bewaar

- Bewaar
Zalmstaart met groenepepersaus
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.C. L'Originel Cave de l'Aurore Wijn Hardys Chardonnay Varietal Range Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook met 200 g diepgevroren soepgroenten, 1/2 dl droge witte wijn, een halve citroen, tijm, laurier, peper en zout. Leg er de diepgevroren zalm in, dek af, breng tegen het kookpunt aan en laat 30 à 40 min. gaar worden.
-
Zeef 3 dl kookvocht en laat samen met 1 dl wijn inkoken gedurende 3 min. Voeg 2 dl room toe en laat weer 2 min. inkoken. Doe er de bolletjes groene peper bij en bind de saus lichtjes met een mengsel van boter en bloem (`beurre manié'). Breng op smaak met een weinig zout en veel peper.
-
Afwerking:
-
Serveer met broccoli of spinazie en tagliatelle of aardappelpuree.
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.C. L'Originel Cave de l'Aurore Wijn Hardys Chardonnay Varietal Range Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook met 200 g diepgevroren soepgroenten, 1/2 dl droge witte wijn, een halve citroen, tijm, laurier, peper en zout. Leg er de diepgevroren zalm in, dek af, breng tegen het kookpunt aan en laat 30 à 40 min. gaar worden.
-
Zeef 3 dl kookvocht en laat samen met 1 dl wijn inkoken gedurende 3 min. Voeg 2 dl room toe en laat weer 2 min. inkoken. Doe er de bolletjes groene peper bij en bind de saus lichtjes met een mengsel van boter en bloem (`beurre manié'). Breng op smaak met een weinig zout en veel peper.
-
Afwerking:
-
Serveer met broccoli of spinazie en tagliatelle of aardappelpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Mâcon-Chardonnay A.C. L'Originel Cave de l'Aurore Wijn Hardys Chardonnay Varietal Range Australië