Ansjovisboter
Ansjovisboter

Ansjovisboter

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 70.3 g
Verzadigd vet 45.3 g
Koolhydraat 1.8 g
Suiker 1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 3.4 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en hak de ansjovisfilets en de kappertjes fijn.

  4. 2. Meng de boter, het knoflook, de ansjovis en de kappertjes onder elkaar. Kruid met peper.

  5. 3. Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. (10 min. + rusttijd in de koelkast)

  3. 1 Pers het knoflook en hak de ansjovisfilets en de kappertjes fijn.

  4. 2. Meng de boter, het knoflook, de ansjovis en de kappertjes onder elkaar. Kruid met peper.

  5. 3. Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 653 kcal
Vet 70.3 g
Verzadigd vet 45.3 g
Koolhydraat 1.8 g
Suiker 1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 3.4 g
Zout 1.7 g

Bekijk het recept digitaal