Ansjovisboter
- Bewaar

- Bewaar
Ansjovisboter
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
653 kcal
Vet
70.3 g
Verzadigd vet
45.3 g
Koolhydraat
1.8 g
Suiker
1 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
3.4 g
Zout
1.7 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en hak de ansjovisfilets en de kappertjes fijn.
-
2. Meng de boter, het knoflook, de ansjovis en de kappertjes onder elkaar. Kruid met peper.
-
3. Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
(10 min. + rusttijd in de koelkast)
-
1 Pers het knoflook en hak de ansjovisfilets en de kappertjes fijn.
-
2. Meng de boter, het knoflook, de ansjovis en de kappertjes onder elkaar. Kruid met peper.
-
3. Maak een rolletje van de boter en rol strak op in vershoudfolie. Leg in de koelkast.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
653 kcal
Vet
70.3 g
Verzadigd vet
45.3 g
Koolhydraat
1.8 g
Suiker
1 g
Vezel
0.1 g
Eiwit
3.4 g
Zout
1.7 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?