Appelmarinade
Appelmarinade

Appelmarinade

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 4594 kj
Energie 1098 kcal
Vet 101 g
Verzadigd vet 14.6 g
Koolhydraat 23.5 g
Suiker 19.5 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 3.5 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.

    Verwijder de harde kern van de venkel en hak de rest fijn. Snipper de peterselie fijn (je hebt 3 eetlepels per portie nodig).

  2. Schil de appel en rasp fijn. Overgiet met de wijn, de olijfolie en de frambozenazijn.

  3. Meng er de venkel, de peterselie en de mosterd onder. Voeg de limoenschijfjes toe en kruid met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.

    Verwijder de harde kern van de venkel en hak de rest fijn. Snipper de peterselie fijn (je hebt 3 eetlepels per portie nodig).

  2. Schil de appel en rasp fijn. Overgiet met de wijn, de olijfolie en de frambozenazijn.

  3. Meng er de venkel, de peterselie en de mosterd onder. Voeg de limoenschijfjes toe en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 4594 kj
Energie 1098 kcal
Vet 101 g
Verzadigd vet 14.6 g
Koolhydraat 23.5 g
Suiker 19.5 g
Vezel 6.8 g
Eiwit 3.5 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal