Bananen-hazelnotenijs

Bananen-hazelnotenijs

Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 4.5 g
Koolhydraat 13.2 g
Eiwit 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de bananen in schijfjes en zet 3 u. in de diepvriezer.

  3. Hou enkele hazelnoten apart voor de afwerking en mix de rest samen met de diepgevroren bananenschijfjes, de amandel- of rijstmelk, het cacaopoeder en eventueel vers zomerfruit in een blender.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel het ijs over 4 kommetjes en werk af met de rest van de hazelnoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de bananen in schijfjes en zet 3 u. in de diepvriezer.

  3. Hou enkele hazelnoten apart voor de afwerking en mix de rest samen met de diepgevroren bananenschijfjes, de amandel- of rijstmelk, het cacaopoeder en eventueel vers zomerfruit in een blender.

  4. Afwerking:
  5. Verdeel het ijs over 4 kommetjes en werk af met de rest van de hazelnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 4.5 g
Koolhydraat 13.2 g
Eiwit 1.9 g

Bekijk het recept digitaal