Blackwellsaus
Blackwellsaus

Blackwellsaus

20 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de sjalot fijn. Laat samen met de gevogeltefond tot de helft inkoken in een steelpannetje.

  3. Roer er de room en de pickles onder. Kruid met peper en zout. Laat op een zacht vuur inkoken tot de gewenste dikte of bind lichtjes met instantsausbinder.

  4. Afwerking:
  5. Serveer bij steak of varkenshaasje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de sjalot fijn. Laat samen met de gevogeltefond tot de helft inkoken in een steelpannetje.

  3. Roer er de room en de pickles onder. Kruid met peper en zout. Laat op een zacht vuur inkoken tot de gewenste dikte of bind lichtjes met instantsausbinder.

  4. Afwerking:
  5. Serveer bij steak of varkenshaasje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 8.3 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 2 g

Bekijk het recept digitaal