In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de sjalot fijn. Laat samen met de gevogeltefond tot de helft inkoken in een steelpannetje.
Roer er de room en de pickles onder. Kruid met peper en zout. Laat op een zacht vuur inkoken tot de gewenste dikte of bind lichtjes met instantsausbinder.
Afwerking:
Serveer bij steak of varkenshaasje.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snipper de sjalot fijn. Laat samen met de gevogeltefond tot de helft inkoken in een steelpannetje.
Roer er de room en de pickles onder. Kruid met peper en zout. Laat op een zacht vuur inkoken tot de gewenste dikte of bind lichtjes met instantsausbinder.