Broodje omelet met champignons
Broodje omelet met champignons

Broodje omelet met champignons

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 307 kcal
Vet 11.2 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 32.2 g
Suiker 9.8 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 17.4 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Snij de champignons in 4.

  5. Snij de kerstomaten en de rode ui in schijfjes.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Hak de helft van de babyspinazie fijn.

  8. Bak de keizerbroodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  9. Bereiding:
  10. Klop de eieren los met een vork en meng er de fijngesnipperde spinazie onder. Kruid met peper en zout.

  11. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons. Kruid met zout.

  12. Giet de eieren over de champignons en bak 4 min. tot een omelet. Bestrooi met het bieslook. Snij de omelet in 4.

  13. Verdeel de rest van de babyspinazie, de omelet, de kerstomaatjes en de rode ui over de broodjes.

Tip

Snij 1 avocado in plakjes en besprenkel met limoensap. Neem mee in de picknickmand en leg ze op het moment zelf tussen de broodjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min. + afkoelen)

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  4. Snij de champignons in 4.

  5. Snij de kerstomaten en de rode ui in schijfjes.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Hak de helft van de babyspinazie fijn.

  8. Bak de keizerbroodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat afkoelen.

  9. Bereiding:
  10. Klop de eieren los met een vork en meng er de fijngesnipperde spinazie onder. Kruid met peper en zout.

  11. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons. Kruid met zout.

  12. Giet de eieren over de champignons en bak 4 min. tot een omelet. Bestrooi met het bieslook. Snij de omelet in 4.

  13. Verdeel de rest van de babyspinazie, de omelet, de kerstomaatjes en de rode ui over de broodjes.

Tip

Snij 1 avocado in plakjes en besprenkel met limoensap. Neem mee in de picknickmand en leg ze op het moment zelf tussen de broodjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 307 kcal
Vet 11.2 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraat 32.2 g
Suiker 9.8 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 17.4 g
Zout 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Waratah Chardonnay Australië

Bekijk het recept digitaal