Carpaccio in komkommerrolletje
Carpaccio in komkommerrolletje

Carpaccio in komkommerrolletje

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 57 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 6.2 g
Eiwit 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snij met een dunschiller dunne, brede repen van de komkommer. 2 Snij de korsten van de sneetjes toastbrood en rol ze met een deegrol uit tot ze ongeveer even groot zijn als de sneetjes carpaccio.

  3. Leg elk sneetje toastbrood op een sneetje carpaccio. Besmeer het brood met de guacamole. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en kruid met een beetje zwarte peper.

  4. Rol het sneetje carpaccio strak op en wikkel er in het midden een reepje komkommer rond. Snij elk rolletje in 2 en steek eventueel vast met een prikkertje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Snij met een dunschiller dunne, brede repen van de komkommer. 2 Snij de korsten van de sneetjes toastbrood en rol ze met een deegrol uit tot ze ongeveer even groot zijn als de sneetjes carpaccio.

  3. Leg elk sneetje toastbrood op een sneetje carpaccio. Besmeer het brood met de guacamole. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en kruid met een beetje zwarte peper.

  4. Rol het sneetje carpaccio strak op en wikkel er in het midden een reepje komkommer rond. Snij elk rolletje in 2 en steek eventueel vast met een prikkertje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 57 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 6.2 g
Eiwit 1.9 g

Bekijk het recept digitaal