Champignonsausje
- Bewaar

- Bewaar
Champignonsausje
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
141 kcal
Vet
12.4 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraat
2.3 g
Suiker
2.1 g
Vezel
2.7 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Versnipper de sjalot. Smelt de boter in een brede kookpan en doe er de champignons bij samen met de versnipperde sjalot. Laat 5 min. bakken op een hevig vuur.
-
Voeg er de diepgevroren paprikamix aan toe en overgiet met de room.
-
Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. sudderen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Versnipper de sjalot. Smelt de boter in een brede kookpan en doe er de champignons bij samen met de versnipperde sjalot. Laat 5 min. bakken op een hevig vuur.
-
Voeg er de diepgevroren paprikamix aan toe en overgiet met de room.
-
Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. sudderen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
141 kcal
Vet
12.4 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraat
2.3 g
Suiker
2.1 g
Vezel
2.7 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?