Champignonsausje
Champignonsausje

Champignonsausje

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 2.3 g
Suiker 2.1 g
Vezel 2.7 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Versnipper de sjalot. Smelt de boter in een brede kookpan en doe er de champignons bij samen met de versnipperde sjalot. Laat 5 min. bakken op een hevig vuur.

  3. Voeg er de diepgevroren paprikamix aan toe en overgiet met de room.

  4. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. sudderen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Versnipper de sjalot. Smelt de boter in een brede kookpan en doe er de champignons bij samen met de versnipperde sjalot. Laat 5 min. bakken op een hevig vuur.

  3. Voeg er de diepgevroren paprikamix aan toe en overgiet met de room.

  4. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Verlaag het vuur en laat nog 5 min. sudderen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 2.3 g
Suiker 2.1 g
Vezel 2.7 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal